perfect solutions banner

solarex 400x85

solar storage banner

nextgen banner

ERTA Entegre Raporlama Farkındalık Eğitimi - 2 Haziran 2022 (Ücretsiz)

entegre raporlama farkindalik egitimi 2 haziran
ERTA Entegre Raporlama Farkındalık Eğitimi: "Entegre Raporlama Çerçevesi ve Hazırlık Süreci" 2 Haziran 2022 (10:00-13:00)

ERTA Entegre Raporlama Farkındalık Eğitimi, “Entegre Raporlama Çerçevesi ve Hazırlık Süreci” teması ile 2 Haziran 2022 tarihinde 10:00-13:00 saatleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Açılış konuşmasını Entegre Raporlama Derneği Türkiye (ERTA) - Integrated Reporting Association Turkey (ERTA) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Guler Aras'ın yapacağı eğitimin “Entegre Raporlama Çerçevesi”ne yönelik ilk kısmı, üyelerimizden Center for Finance Governance and Sustainability (CFGS) Md. Yard. Doç Dr. Ozlem KUTLU FURTUNA ve Yönetim Kurulu Üyesi Arş. Gör. Evrim Hacioglu Kazak tarafından aktarılacaktır.

TSKB | Türkiye Sınai Kalkınma Bankası - Sürdürülebilirlik ve Kurumsal Yönetim Koordinatörü Sn. Ayse Nazlica’nın moderasyonunda gerçekleşecek “Entegre Raporlama Hazırlık Süreci” paneli; Semtrio -  Kurucu Ortağı Sn. Bekir Cetin, Sercom Sürdürülebilirlik Yönetim ve Danışmanlık – Kurucu ve Genel Müdürü Sn. Elif Ozkul Gokmen ve Vestel- Sürdürülebilirlik Müdürü Sn. Sera Turkoglu’nun değerli katılımları ile gerçekleşecektir.

ERTA Entegre Raporlama Farkındalık Eğitimi, tüm üye ve paydaşlarımızın katılımına açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.

Eğitime Ücretsiz kayıt olmak için tıklayınız.

Pin It

Destekleyenler

Welcome in the demo