perfect solutions banner

solarex 400x85

solar storage banner

nextgen banner

GreenBIM Webinar - 29.02.2024 (Ücretsiz Etkinlik)

greenbim haber
Dünya, çevreci tasarım ve teknolojinin gücüyle evriliyor ve bu yönde ilerlememiz gerektiğini gösteriyor!

Autodesk'in çevreci teknolojileriyle, sektörlere özel çözümler sunuyoruz!
#Fusion360,#DOCS, #ACC, #Revit gibi yazılımlarımızla mühendislikten mimariye, endüstriyel tasarımdan inşaata kadar pek çok alanda hizmet veriyoruz. Bu çözümler, çevreci tasarımın gücünü kullanarak doğal yaşamı koruma çabalarına katkı sağlıyor.

Dünyadaki çevre sorunlarına hızla çözüm bulmamız gerektiğini biliyoruz. Geleceğin teknolojilerine şimdiden geçmemiz, doğa koruma çabalarına daha büyük bir destek olabilir. Teknoloji, 3 boyuttan 7 boyuta kadar genişleyen bir potansiyeli temsil ediyor. Autodesk 'in Techno-Tort gibi projeleri, bu potansiyeli hayal etmemize ve gerçekleştirmemize olanak tanıyor.

UKHO Architecture Engineering Construction and Consultancy Limited Company olarak çevreci teknolojilerimiz ve yenilikçi yaklaşımlarımızla sürdürülebilirlik konusunda nasıl öncü olduğumuzu sizlere daha yakından göstermek istiyoruz.

Geleceğin sürdürülebilir yapıları için GREENBIM webinarımıza katılın! Çevreci teknolojide neler yaptığımızı daha yakından görün ve sürdürülebilir yapıların önemini keşfedin.

Katılımınızı bekliyoruz! 

Tarih/Saat : 29.02.2024 / (IST): 16:00-18:00, (CET):14:00-16:00

Ücretsiz Kayıt için TIKLAYINIZ.

GreenBIM Webinar

Pin It

Destekleyenler

Welcome in the demo