rielli kasim banner 1

solarex 400x85

solar storage banner

nextgen banner

Artan fatura maliyetlerine bireysel ve kitlesel çözümleriyle Dünya markaları 15. Kez SolarEX İstanbul’da buluşuyor

dunya markalari solarex istanbulda bulusuyor
Elektrik fiyatlarındaki artış, elektrik üretiminde kullanılan güneş panellerine ilgiyi geçen yıla göre yaklaşık 10 kat arttırdı.

Dünya genelinde enerji fiyatlarındaki artış Türkiye'de de hissedilir duruma geldi. Elektrik ihtiyacını maliyeti düşük şekilde karşılayabilmek için alternatif aramaya başlayanlar, güneş panellerini elektrik faturalarında düşüş sağlamanın yolu olarak gördüler. Elektrik üretiminde kullanılan güneş panellerine bu dönemde ilgi arttı.

Türkiye’de elektrik üretiminde geçtiğimiz yıldaki kapasite artışının yüzde 97’si yenilenebilir kaynaklardan oluştu. Enerji kriziyle mücadele özellikle güneş enerjisi gibi çok hızlı uygulanabilen çözümler kullanılmaya başlandı.

Dünyadaki gelişmelerin, yeni teknolojilerin ve güneş enerjisi çözümlerinin en iyi şekilde sunulduğu Türkiye’deki tek uluslararası etkinlik SolarEX İstanbul daha güzel, daha temiz ve daha enerjik bir dünya için çalışmalarına devam ediyor.

Ülkemizi güneşin merkezi haline getirmek amacıyla 15 yıl önce yola çıkan Uluslararası SolarEX İstanbul Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı, rekor sayıya ulaşan katılımcı ve ziyaretçisiyle güçlü bir arena olmaya devam ediyor.

Uluslararası SolarEX İstanbul Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı her yıl yoğun şekilde yerli ve yabancı ziyaretçi akınına uğruyor. 2022 yılı gerçekleştirilen etkinlikte, geleneksel fuar pazarlama alışkanlıklarının dışına çıkarak 11 dilde uluslararası mecralarda güçlü bir reklam ve pazarlama çalışması gerçekleştiren fuar 3 gün boyunca 5 kıta ve 97 ülkeden %28’i yabancı olmak üzere toplam 35.000’e yakın ziyaretçiyi ağırladı.

SolarEX İstanbul her yıl milyonlarca dolarlık anlaşmalara ev sahipliği yapıyor

Ortadoğu ülkelerinden yoğun ilgi gören SolarEX İstanbul Fuarı’nı Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Irak, Yemen, Mısır, Makedonya, Tunus, Sırbistan, Fas gibi ülkelerin yanında Kuzey Afrika ülkelerinden başta olmak üzere toplam 20 ülkeden üst düzey heyetler ziyaret edecek. Her yıl olduğu gibi fuar süresince gelecek olan alım heyetleriyle milyonlarca dolarlık iş hacmine ulaşılması bekleniyor. 

Dünya genelinde Uluslararası birçok STK ve kuruluşla işbirliği yapan etkinlik, eş zamanlı konferans oturumlarını simultane tercüme eşliğinde canlı yayın altyapısıyla gerçekleştirerek yatırımcılara dünya genelinde pazardaki son gelişmeler ve finansmana dair tüm sorunlarına yanıt almalarına olanak sağlıyor.

Artan fatura maliyetlerinize akılcı çözümler için sizde SolarEX İstanbul Fuarı’nı ziyaret edin

Temiz, yenilenebilir ve sürekli bir enerji kaynağı olan güneş enerjisinin önemini vurgulayan Uluslararası SolarEX İstanbul Fuarı, çevre dostu çözümlerle, sektörün devlerini 15.kez bir araya getirecek. 6 – 8 Nisan 2023 tarihlerinde İFM-İstanbul Fuar Merkezi’nde sektöre kapılarını açacak fuar, tüm güneş enerjisi sanayisini bilinçlendirmeyi hedefliyor. Bu büyük buluşmaya sen de ortak ol, SolarEX İstanbul'da yerini al!

Ücretsiz davetiye ve detaylı bilgi için; www.solarexistanbul.com

Pin It

Destekleyenler

Welcome in the demo