rielli kasim banner 1

solarex 400x85

solar storage banner

nextgen banner

INTERPOL, denizleri kirletenlere savaş açtı: 61 ülkede 17 bin denetleme gerçekleştirildi

interpol denizleri kirletenlere savas acti 2019
Uluslararası Polis Teşkilatı (INTERPOL), dünyanın dört bir yanında denizleri kirletenlere karşı geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi.

Euronews'te yer alan habere göre, INTERPOL üyesi 61 ülkede, 1-31 Ekim tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda 17 binin üzerinde denetleme yapıldı.

Bu operasyonlarda deniz kirliliğine yol açmaktan 3 binin üzerinde suç tespit edilirken, sorumlular hakkında adli soruşturma başlatıldı.

Plastik ve tehlikeli atıkların denize atılmalarının önüne geçilmesi için düzenlenen küresel operasyonun komuta merkezine Singapur ev sahipliği yaptı.

interpol bosna hersekte yurutulen operasyon 2019
Operasyon, memurların yerel nehirlere yasadışı yoldan atıldığından şüphelenilen bir şirketi teftiş ettiği Bosna-Hersek'te olduğu gibi,

interpol galapagosda yurutulen operasyon 2019
Ekvador, Galapagos Adaları'ndaki Dünya Mirası listesinde plastik atık toplama kampanyası yürüttü, bu da 600 kg'dan fazla atığın kaldırılmasını sağladı.

interpol ispanyada yurutulen operasyon 2019
Operasyon, Guardia Civil'in yerel su yollarından numune aldığı İspanya'da olduğu gibi denizde, nehirlerde veya kıyı bölgelerindeki yasadışı deşarjlara odaklandı.

 

interpol nijeryada yurutulen operasyon 2019
Tekne devriyeleri ve helikopter gözetimi yoluyla, Nijeryalı yetkililer ülke su yollarını kirleten birkaç petrol kaçağı belirledi

 

 

 

Pin It

Destekleyenler

Welcome in the demo