rielli kasim banner 1

solarex 400x85

solar storage banner

nextgen banner

12. ULUSLARARASI ENERJİ KONGRESİ VE FUARI (06-07-08 KASIM 2019)

eif kongre 2019 haber

6-8 Kasım 2019 tarihinde12. EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı düzenlenmektedir.

3 gün sürecek etkinlikte 10.000 metrekare fuar alanı olacak, yerli ve yabancı çok sayıda enerji firmasıyla B2B görüşmeler yapılacaktır. B2B şirketlerini görmek ve B2B talebi oluşturmak için lütfen linke tıklayınız: https://www.enerjikongresi.com/firma-listesi

Yurtdışından pek çok yabancı heyetin katılacağı kongre ve fuarımızda özellikle elektrik öz tüketimi ile ilgili görüşmeler yapılacaktır. Kongre programımız için lütfen linke tıklayınız: https://www.enerjikongresi.com/kongre-programi

Bilindiği üzere sanayide elektrik giderleri üreticiler üzerinde büyük bir baskı yaratmaktadır. Bu kapsamda fabrikanızda elektrik tüketim masraflarınızı düşürecek pek çok fırsatı bu fuarda bulabilirsiniz. Özellikle güneş enerjisi çatı uygulamalarının ekonomik çözümleriyle ilgili pek çok alternatifi fuar alanındaki çeşitli stantlarda görebilirsiniz.

Bu çerçevede siz değerli çevre uzmanlarını 12. EIF Uluslararası Enerji Kongre ve Fuarında siz çevre uzmanlarını ücretsiz olarak ağırlamaktan büyük onur duyacağız.

Ücretsiz kayıt yaptırabilmek için lütfen Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresine, “EIF Ücretsiz Katılım” konu başlığıyla Ad-Soyadınızı (varsa Firma ve Unvan bilgileri) belirten bir mail atınız.

Yer      : ATO Congresium - Ankara

Tarih    : 06 – 08 Kasım 2019

Saat     : 09:00 – 18:30

eif banner 2019

Pin It

Destekleyenler

Welcome in the demo