rielli kasim banner 1

solarex 400x85

solar storage banner

nextgen banner

Atık Yağların Kontrolü Yönetmeliği Taslağı Görüşe Açılmıştır

atikyaglaryonetmeliktaslak2017Atık Yağların Kontrolü Yönetmeliği ile ilgili değişiklik yapılacaktır, hazırlanan taslak yönetmelikte yayımlanacak yönetmeliğin son hali bulunmaktadır. Sizler de taslak yönetmelikle ilgili görüşlerinizi bakanlığa bildirebilirsiniz.

Gerekçe; Atık yağlardan baz yağ üretimine ilişkin olarak katma değeri yüksek ürünlerin elde edilmesi, az atıklı, yüksek verimli tesislerin kurulması, toplama oranlarının arttırılması, güncel mevzuata uyum sağlanması ve uygulamada yaşanan sorunların giderilerek ülkemizde atık yağların yönetiminin daha etkin hale getirilmesi amacı ile “Atık Yağların Kontrolü Yönetmeliği Taslağı” Bakanlığımızca hazırlanmıştır.

Taslak Metin indirmek için tıklayınız.

Görüş Formunu indirmek için tıklayınız.

Söz konusu taslağa son görüş verilme tarihi 06 Eylül 2017’dir. Taslağa görüş vermek için taslak metin ile birlikte verilen görüş formatının kullanılması gerekmekte olup, görüşlerin Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine ve Resmi Yazı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderilmesi gerekmektedir.

Pin It

Destekleyenler

Welcome in the demo